Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، تفاهم‌نامه علمی ـ تحقیقاتی و قرارداد تحویل پساب خام آب و فاضلاب استان اصفهان در نشستی مشترک میان این شرکت و دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان منعقد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در این نشست گفت: این تفاهم‌نامه می‌تواند آغازی بر یک اتفاق مفید بین دانشگاه آزاد اسلامی و متولیان امور آب استان اصفهان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیام نجفی اضافه کرد: این فرصت ایده‌آل برای به‌کارگیری ظرفیت‌های علمی و پژوهشی موجود در دانشگاه برای مجموعه آبفای استان اصفهان و حضور پژوهشگران دانشگاهی برای کسب تجربه عینی در حوزه آب و فاضلاب است.

وی عنوان کرد: زمینه‌های همکاری بسیاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان آب و فاضلاب وجود دارد که رونق بخشیدن و بهره‌برداری حداکثری از برنامه علمی آب و برداشتن گام‌های مؤثر برای رفع بحران آب در کشور از جمله آنهاست.

طرح پویش چه ویژگی‌هایی دارد؟

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در سامانه برنامه علمی آب که دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان متولی و مجری آن است، ۳۷۰ موضوع مختلف درباره موضوعات آب مطرح و در سامانه پژوهشیار بارگذاری شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: دانشجویان تحصیلات تکمیلی با رشته مرتبط موظفند در انتخاب موضوع پایان‌نامه خود مباحث و موضوعات مطروحه در این سامانه را مدنظر قرار دهند.

وی تأکید کرد: باید با استمرار اینگونه جلسات و انعکاس خواسته‌های شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و طرح کردن این موضوعات به اثربخشی این برنامه علمی کمک کنیم.

نجفی با اشاره به اجرای طرح پویش و اشتغال همزمان با تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد استان اصفهان در صنایع و نهادهای مختلف تبیین کرد: طرح پویش، طرحی مفید با افقی درخشان و امیدوارکننده برای دانشگاه آزاد اسلامی و سایر ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی است.

وی یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان پایگاهی مناسب و بستری ایده‌آل برای همکاری و ورود به طرح پویش است، امیدوارم با اجرای این طرح و مساعدت شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان شاهد تربیت نیروهای متخصص و کارآزموده باشیم.

انتهای پیام/

حبیبه رحیمیان کد خبر: 1081422 برچسب‌ها پژوهشیار پیام نجفی برنامه‌ علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشیار پیام نجفی برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان آب و فاضلاب استان اصفهان آب و فاضلاب طرح پویش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۱۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی